Koti Kuntoon -remontit

Koti Kuntoon -remonteilla lisätään asumisviihtyisyyttä, ja se on perusparannusta huomattavasti suppeampi korjaus. Lähtökohtaisesti uusitaan pintamateriaalit, kalusteet, varusteet sekä vesikalusteet. Tarpeen mukaan siihen voidaan kiinteistökohtaisesti ottaa mukaan joitakin yksittäisiä korjaustarpeita, kuten julkisivut, vesikatot, pihamaat ym. Koti Kuntoon-remontti siirtää tulevaa mahdollista perusparannusta 15 - 25 vuotta eteenpäin. Koti Kuntoon -remontti tehdään yleensä, kun kiinteistön ikä on 25 - 30 vuotta.

Aktiiviset projektit

Ruokomäenkatu 11

Taloissa tehdään Koti Kuntoon -viihtyvyyskorjaus ja mahdollisesti myös muita tarvittavia korjauksia ja muutoksia.Suunnitelmat ovat valmiit ja rakentaminen alkaa tammikuussa 2019. Valmistuminen ajoittuu vuodenvaihteeseen 2019/2020. Urakoitsijaksi valittiin Visura Oy.

Ruokomäenkatu 11 markkinointi.JPG

******************************************************************************************************************

Valmistuneita remontteja

Solkikatu 7

Koti Kuntoon -remontti valmistui kesällä 2018. Kiinteistössä uusittiin pintamateriaalit, kalusteet ja varusteet. Julkisivut lisälämmöneristettiin ja rapattiin. Energiataloutta parannettiin myös asentamalla poistoilmalämpöpumppu kiinteistöön. Remontin toteutti Pirkanmaan Mestari-Rakentajat Oy.

Solkikatu 7, 1H+K keittiö.jpg

Kalkunvuorenkatu 2-4:

Kiinteistössä toteutettiin tavanomaista laajempi Koti Kuntoon -remontti, joka valmistui jouluksi 2017. Sisäpintojen uusimisen lisäksi rakennettiin uusi rakennus, johon tuli asukkaille kerhotila sekä uudet saunatilat. Kuvassa uudistettu keittiö ja kylpyhuone.

2h+kk;40,0; kk (2).jpg2h+kk;400 wc (1).jpg

Kuormaajankatu 1-5:


Koti Kuntoon -remontti valmistui kesäkuussa 2016. Kiinteistössä päivitettiin asuntojen tekniikka, varusteet ja pinnat tämän päivän mukaisiksi. Asuntojen kaikki pinnat, kylpyhuoneiden ja keittiöiden kalusteet ja varusteet sekä ikkunat ja ovet uusittiin. Lisäksi korjattiin parvekkeet ja pohjakerroksen tilat kunnostettiin. Myös vesikatot, hissit ja piha-alueet uudistettiin. Katso kuvia lisää tästä.

Kuorm. 1-5 Piha-alue (26).jpgKuorm 1-5 pesuhuone;wc (malli).jpgKuorm 1-5 keittiö (malli).jpg

Pohjolankatu 21:

Rakennettiin autohalli nykyisen pysäköintipaikan alle. Asuntojen kaikki pinnat, kylpyhuoneiden ja keittiöiden kalusteet ja koneet on uusittu. Korjattiin parvekkeet sekä uusittiin ikkunat ja ovet. Kunnostettiin pohjakerroksen tilat sekä laitettiin lisälämmöneristys julkisivuun. Rakennettiin poistoilmalämpöpumppujärjestelmä ja uusittiin piha kokonaisuudessaan. (Tontille rakennetaan parhaillaan myös laajennusta, joka valmistuu syksyllä 2016.)
Koti Kuntoon -remontti on valmistunut syksyllä 2015.

1h+tk (2).jpg

Aidosti tamperelainen.

Osoite | Kaupunginosa

Osoite Osoite
Tieto 2Tieto 2
Tieto 3Tieto 3

Yhteystiedot

Tähän yhteystiedot

Kuva

Lisätiedot