Ohita navigaatio

VTS-kodit

Perusparantaminen

Kun kiinteistössä suoritetaan perusparannus, tavoitteena on saattaa kiinteistö teknisesti ja asumisviihtyvyydeltään nykypäivän tasolle. Perusparannettu kiinteistö on valmistuessaan uutta vastaavassa kunnossa. Kiinteistöihin tehdään perusparannus yleensä 30 - 35 vuoden kuluttua, kun asumisviihtyvyys, sekä tekninen kunto että talotekniikka ovat tulleet käyttöikänsä päähän. Mikäli kiinteistössä on aiemmin tehty Koti kuntoon -remontti, se siirtää tulevaa perusparannusta.

Perusparannuskohteet


Perkiönkatu 73 ja 75, Härmälä

Härmälässä on käynnissä kahden kiinteistön perusparannus. Lisäksi tontille rakennetaan kaksi uutta asuninrakennusta. Uusia asuntoja rakentuu 78. Koko kohde valmistuu 31.1.2024.

Perkiönkatu 73-75 havainnekuva.jpg - pienennetty

Valmistuneita remontteja

Atanväylä 5, Atala

5-rivitalon kiinteistö perusparannettiin kokonaan. Asukkaat pääsivät muuttamaan uudistettuihin asuntoihin maaliskuussa 2023.

Nikinväylä 40, Atala

Atalassa sijatsevan rivitalon peruskorjaustyö valmistui loppuvuodesta 2022.

Kuusikorvenkatu 3, Lamminpää

30 asunnon rivitalokohde perusparannettiin. Työt valmistuivat lokakuussa 2022.


Arkkitehdinkatu 4, 6 ja Helaraitti 13, Hervanta

Korttelin kaikki 3 kiinteistöä käytiin läpi. Arkkitehdinkatu 4 perusparannetiin ensimmäisenä korttelin 3:sta kiinteistöstä. Seuraavana vuorossa oli Arkkitehdinkatu 6:n ja viimeisenä valmistui Helaraitti 13 perusparannus vuonna 2023.

Vaakonkatu 11

Haapalinnankylässä sijaitseva vuonna 1986 valmistunut 42 asunnon kiinteistö perusparannettiin. Urakka valmistui tammikuussa 2021.

Vaakonkatu 11 A 10_OH.jpg

____________________

Vapaat vuokra-asunnot

Täältä löydät vapaat ja vapautumassa olevat asuntomme. Tutustu ja täytä hakemus. Mikäli et löydä mieleistäsi asuntoa juuri nyt vapaiden asuntojemme valikoimasta jätäthän silti asuntohakemuksen. Asukasvalinnat tehdään hakemusten perusteella.

Hyvän elämän alusta 652x415.jpg

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy