Ohita navigaatio

VTS-kodit

Perusparantaminen

Kun kiinteistössä suoritetaan perusparannus, tavoitteena on saattaa kiinteistö teknisesti ja asumisviihtyvyydeltään nykypäivän tasolle. Perusparannettu kiinteistö on valmistuessaan uutta vastaavassa kunnossa. Kiinteistöihin tehdään perusparannus yleensä 30 - 35 vuoden kuluttua, kun asumisviihtyvyys, sekä tekninen kunto että talotekniikka ovat tulleet käyttöikänsä päähän. Mikäli kiinteistössä on aiemmin tehty Koti kuntoon -remontti, se siirtää tulevaa perusparannusta.

Perusparannuskohteet

Arkkitehdinkatu 4, Hervanta

Vuonna 1985 rakennettu kiinteistö perusparannetaan. Työt ovat käynnissä ja uudistetut asunnot valmistuvat joulukuussa 2021. Tutustu valmistuviin asuntoihin tästä.

Arkkitehdinkatu 4 havainne.png

Arkkitehdinkatu 6, Hervanta

Samassa korttelissa Arkkitehdinkatu 4:n kanssa sijaitsevaan vuonna 1990 rakennettuun kiinteistöön tehdään myös perusparannus. Suunnittelu on käynnissä ja töihin päästään syksyllä 2021 ja valmista tulee elokuussa 2022.

Arkkitehdinkadut.png

Helaraitti 13, Hervanta

Arkkitehdinkatu 4:n ja Arkkitehdinkatu 6:n kanssa samassa korttelissa sijaitseva kiinteistö on peruskorjausvuorossa näiden kohteiden jälkeen.

Kuusikorvenkatu 3, Lamminpää

Lamminpäässä sijaitseva 30 asunnon rivitalokohde perusparannetaan. Suunnittelu on käynnissä ja työt on tarkoitus aloittaa marraskuussa 2021.

Kuusikorvenkatu 3

Nikinväylä 40, Atala

Atalassa sijaitsevan rivitalokiinteistön perusparannussuunnittelu on aloitettu. Työt päästään aloittamaan joulukuussa 2021.

Nikinväylä 40 kuva.png

Perkiönkatu 73 ja 75, Härmälä

Härmälään suunnitellaan kahden kiinteistön perusparannusta ja täydennysrakentamista. Vanhat rakennukset perusparanntaan ja niiden kulmiin rakennetaan kaksi uutta asuninrakennusta. Uusia asuntoja on suunnitteilla 77.

Atanväylä 5, Atala

5 rivitaloa käsittävä kiinteistö perusparannetaan. Rakentamisen alkuun päästään helmikuussa 2022 ja valmista tulee loppuvuodesta 2022.

Atanväylä 5 kuva.png

Valmistuneita remontteja

Vaakonkatu 11

Haapalinnankylässä sijaitseva vuonna 1986 valmistunut 42 asunnon kiinteistö perusparannettiin. Urakka valmistui tammikuussa 2021.

Vaakonkatu 11 A 10_OH.jpg

Säästäjänkuja 4

Peltolammilla sijaitsevan Säästäjänkujan perusparannus valmistui loppuvuodesta 2020. Remontoiduissa kodeissa yhdistyvät uuden ja vanhan rakentamistyylin parhaat puolet. Perusparannuksessa modernisoiduissa ja pinnoiltaan täysin uusituissa kodeissa asukkaat hyötyvät taloon aikaisemmin suunnitelluista kiinteistä säilytysratkaisuista ja tilavista huonejaoista. Koteihin valitut vaaleat ja modernit harmaan, valkoisen sekä puun sävyt sopivat monenlaisen sisustajan makuun. Lue lisää täältä.

Säästäjänkuja4_havainnekuva_JPG.jpg

Nikinväylä 5

Atalassa peruskorjattiin 31 rivitaloasuntoa ja lisäksi tontille rakennettiin lisärakennus johon tuli 10 uutta asuntoa. Asunnot valmistuivat 31.12.2019.

____________________

Vapaat vuokra-asunnot

Täältä löydät vapaat ja vapautumassa olevat asuntomme. Tutustu ja täytä hakemus. Mikäli et löydä mieleistäsi asuntoa juuri nyt vapaiden asuntojemme valikoimasta jätäthän silti asuntohakemuksen. Asukasvalinnat tehdään hakemusten perusteella.

VTS-kodit Hyvän elämän alusta

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy