Ohita navigaatio

VTS-kodit

Perusparantaminen

Kun kiinteistössä suoritetaan perusparannus, tavoitteena on saattaa kiinteistö teknisesti ja asumisviihtyvyydeltään nykypäivän tasolle. Perusparannettu kiinteistö on valmistuessaan uutta vastaavassa kunnossa. Kiinteistöihin tehdään perusparannus yleensä 30 - 35 vuoden kuluttua, kun asumisviihtyvyys, sekä tekninen kunto että talotekniikka ovat tulleet käyttöikänsä päähän. Mikäli kiinteistössä on aiemmin tehty Koti kuntoon -remontti, se siirtää tulevaa perusparannusta.

Perusparannuskohteet


Helaraitti 13, Hervanta

Arkkitehdinkatu 4:n ja Arkkitehdinkatu 6:n kanssa samassa korttelissa sijaitseva kiinteistö on peruskorjausvuorossa viimeisenä. Rakennustyöt aloitettiin maaliskuussa 2022 ja koko kortteli on valmis kokonaisuudessaan keväällä 2023.

Arkk.4, 6 ja Helaraitti.png

Nikinväylä 40, Atala

Atalassa sijaitsevan rivitalokiinteistön perusparannus on käynnissä. Valmista tulee marraskuussa 2022.

Nikinväylä 40 havainne 2.png

Nikinväylä 40 kuva.png

Perkiönkatu 73 ja 75, Härmälä

Härmälään on käynnissä kahden kiinteistön perusparannus. Lisäksi tontille rakennetaan kaksi uutta asuninrakennusta. Uusia asuntoja on suunnitteilla 78.

Atanväylä 5, Atala

5 rivitaloa käsittävä kiinteistö perusparannetaan. Työt ovat käynnissä ja uudistetut kiinteistöt valmistuvat keväällä 2023.

Näyttökuva 2022-03-30 144702.png

Ulkokuva_Atanväylä_5_III_netti.jpg

Valmistuneita remontteja

Kuusikorvenkatu 3, Lamminpää

30 asunnon rivitalokohde perusparannettiin. Työt valmistuivat lokakuussa 2022.

Arkkitehdinkatu 6, Hervanta

Arkkitehdinkatu 4:n peruskorjauksen jälkeen samassa korttelissa sijaitseva Arkkitehdinkatu 6:n kiinteistö peruskorjattiin vuonna 2022.

Arkkitehdinkatu 4, Hervanta

Vuonna 1985 rakennettu kiinteistö peruskorjattiin ensimmäisenä korttelin 3:sta kiinteistöstä. Korjaustyö valmistui tammikuussa 2022.

Arkkitehdinkatu 4.jpg - pienennetty

Vaakonkatu 11

Haapalinnankylässä sijaitseva vuonna 1986 valmistunut 42 asunnon kiinteistö perusparannettiin. Urakka valmistui tammikuussa 2021.

Vaakonkatu 11 A 10_OH.jpg

Säästäjänkuja 4

Peltolammilla sijaitsevan Säästäjänkujan perusparannus valmistui loppuvuodesta 2020. Remontoiduissa kodeissa yhdistyvät uuden ja vanhan rakentamistyylin parhaat puolet. Perusparannuksessa modernisoiduissa ja pinnoiltaan täysin uusituissa kodeissa asukkaat hyötyvät taloon aikaisemmin suunnitelluista kiinteistä säilytysratkaisuista ja tilavista huonejaoista. Koteihin valitut vaaleat ja modernit harmaan, valkoisen sekä puun sävyt sopivat monenlaisen sisustajan makuun. Lue lisää täältä.

Säästäjänkuja4_havainnekuva_JPG.jpg

Nikinväylä 5

Atalassa peruskorjattiin 31 rivitaloasuntoa ja lisäksi tontille rakennettiin lisärakennus johon tuli 10 uutta asuntoa. Asunnot valmistuivat 31.12.2019.

____________________

Vapaat vuokra-asunnot

Täältä löydät vapaat ja vapautumassa olevat asuntomme. Tutustu ja täytä hakemus. Mikäli et löydä mieleistäsi asuntoa juuri nyt vapaiden asuntojemme valikoimasta jätäthän silti asuntohakemuksen. Asukasvalinnat tehdään hakemusten perusteella.

Hyvän elämän alusta 652x415.jpg

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy