Ohita navigaatio

VTS-kodit

Perusparantaminen

Kun kiinteistössä suoritetaan perusparannus, tavoitteena on saattaa kiinteistö teknisesti ja asumisviihtyvyydeltään nykypäivän tasolle. Perusparannettu kiinteistö on valmistuessaan uutta vastaavassa kunnossa. Kiinteistöihin tehdään perusparannus yleensä 30 - 35 vuoden kuluttua, kun asumisviihtyvyys, sekä tekninen kunto että talotekniikka ovat tulleet käyttöikänsä päähän. Mikäli kiinteistössä on aiemmin tehty Koti Kuntoon -remontti, se siirtää tulevaa perusparannusta.

Perusparannuskohteet

Arkkitehdinkatu 4

Hervannassa peruskorjataan vuonna 1985 rakennettu 60 asunnon kiinteistö. Työt ovat käynnissä ja uudistetut asunnot valmistuvat maaliskuussa 2021.

Arkkithdinkatu 4.png

Arkkitehdinkatu 6

Samassa korttelissa Arkkitehdinkatu 4:n kanssa sijatiseva vuonna 1990 rakennettu kiinteistö Hervannassa perusparannetaan. Suunnittelu on käynnissä ja töihin päästään syksyllä 2020 ja valmista tulee elokuussa 2022.

Arkkitehdinkadut.png

Kuusikorvenkatu 3

Lamminpäässä sijaitseva 30 asunnon rivitalokohde perusparannetaan. Suunnittelu on aloitettu ja työt aloitetaan syksyllä 2021.

Kuusikorvenkatu 3

Valmistuneita remontteja

Vaakonkatu 11

Haapalinnan kylässä sijaitseva vuonna 1986 valmistunut 42 asunnon kiinteistö perusparannettiin. Urakka valmistui tammikuussa 2021.

Vaakonkatu 11 A 10_OH.jpg

Säästäjänkuja 4

Peltolammilla sijaitsevan Säästäjänkujan perusparannus valmistui loppuvuodesta 2020. Remontoiduissa kodeissa yhdistyvät uuden ja vanhan rakentamistyylin parhaat puolet. Perusparannuksessa modernisoiduissa ja pinnoiltaan täysin uusituissa kodeissa asukkaat hyötyvät taloon aikaisemmin suunnitelluista kiinteistä säilytysratkaisuista ja tilavista huonejaoista. Koteihin valitut vaaleat ja modernit harmaan, valkoisen sekä puun sävyt sopivat monenlaisen sisustajan makuun. Lue lisää täältä.

Säästäjänkuja4_havainnekuva_JPG.jpg

Nikinväylä 5

Atalassa peruskorjattiin 31 rivitaloasuntoa ja lisäksi tontille rakennettiin lisärakennus johon tuli 10 uutta asuntoa. Asunnot valmistuivat 31.12.2019.

Vapaat vuokra-asunnot

Täältä löydät vapaat ja vapautumassa olevat asuntomme. Tutustu ja täytä hakemus. Mikäli et löydä mieleistäsi asuntoa juuri nyt vapaiden asuntojemme valikoimasta jätäthän silti asuntohakemuksen. Asukasvalinnat tehdään hakemusten perusteella.

VTS-kodit Hyvän elämän alusta

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy