Perusparantaminen

Kun kiinteistössä suoritetaan perusparannus, tavoitteena on saattaa kiinteistö teknisesti ja asumisviihtyvyydeltään nykypäivän tasolle. Perusparannettu kiinteistö on valmistuessaan uutta vastaavassa kunnossa. Kiinteistöihin tehdään perusparannus yleensä 30 - 35 vuoden kuluttua, kun asumisviihtyvyys, sekä tekninen kunto että talotekniikka ovat tulleet käyttöikänsä päähän. Mikäli kiinteistössä on aiemmin tehty Koti Kuntoon -remontti, se siirtää tulevaa perusparannusta.

Perusparannuskohteet

Hikivuorenkatu 20 ja 22 B

Annalassa perusparannetaan Hikivuorenkatu 20 ja Hikivuorenkatu 22 B-talo. Kiinteistöt on rakennettu vuosina 1978 ja 1977 ja nyt ne saatetaan tämän päivän tasoon sisätiloiltaan sekä julkisivultaan. Suunnittelutyö on aloitettu ja töiden aloitus ajoittuu loppuvuoteen 2019.

Hikivuorenkatu 20 B.JPG

Nikinväylä 5

Atalassa sijaitsevassa rivitalossa on 31 asuntoa jotka perusparannetaan. Tontille rakennetaan myös luhtitalo johon tulee 10 uutta asuntoa. Tavoitteena on saada kiinteistöön uutta ilmettä ja tehdä asunnot nykypäivän tarpeita vastaavaksi. Rakennustyöt alkavat alkuvuodesta 2019 ja valmistuminen ajoittuu keväälle 2020. Urakoitsijana tässä kohteessa on Pirkanmaan Mestari-Rakentajat Oy.

Nikinväylä 5 havainne.JPG

Perkiönkatu 73 - 75 perusparannus- ja täydennysrakentaminen

Pitkään odotettu uusi kaava on nyt lainvoimainen, joten nyt on päästy suunnittelemaan kiinteistöjen perusparannusta. Vanhat rakennukset perusparannetaan ja lisäksi rakennusten kulmiin rakennetaan kaksi uutta rakennusta. Uusia asuntoja tulee 60. Hankkeessa pilotoidaan uudenlaista pihavalaistusta. Tämä kohde valmistuu kokonaisuudessaan vuoden 2020 loppuun mennessä. Pääsuunnittelijana Arsatek Oy.

Perkiönkatu 73 ja 75 näkymä.JPG

Aidosti tamperelainen.

Osoite | Kaupunginosa

Osoite Osoite
Tieto 2Tieto 2
Tieto 3Tieto 3

Yhteystiedot

Tähän yhteystiedot

Kuva

Lisätiedot