Ohita navigaatio

VTS-kodit

Uudisrakentaminen

VTS-kodit rakennuttaa vuosittain sekä uudiskohteita, että remontoi vanhoja kiinteistöjä.

Aktiiviset projektit

Hikivuorenkatu 20

Kaukajärvelle rakennetaan 2 uutta 5-kerroksista asuintaloa. Taloon A valmistuu 42 asuntoa ja taloon B 32 asuntoa. Rakennustyöt aloitetaan keväällä 2021 ja valmista tulee lokakuussa 2022. Huoneistojakauma 1 h+kt - 4 h+kt+s.

Sieppaa.PNG

Vuores, Rautalepänkatu 2

VTS-kodeille on tulossa jo toinen puukerrostalo Vuorekseen. Rakenteilla on kaksi nelikerroksista puukerrostaloa. Urakoitsijoina tässä kohteessa ovat JVR-Rakenne Oy ja Elementti Sampo Oy. Asunnot valmistuvat syksyllä 2021 ja haku uusiin asuntoihin jatkuu 18.4.2021 saakka.

Vuores puukerrostalo Rautalepänkatu

Hervantajärvi, Makkarajärvenkatu 48

Hervantajärvelle rakennetaan kaksi 6-kerroksista asuintaloa. Asuntoja taloon A tulee 38 ja taloon B 33. Suunnittelu on käynnissä ja rakentamisen alkuun päästänee kesällä 2021.

Makkarajärvenkatu 48

Viiala, Nuijatie 31

VTS-kodeilla on Nuijatie 31:ssä vanhat kiinteistöt. Alueelle on tehty uusi kaava joka johdosta tontille on mahdollista rakentaa enemmän asuntoja, kuin nyt on. Vanhat kiinteistöt puretaan ja tilalle on suunnitteilla 4 kerrostaloa joihin tulee 120 asuntoa, sekä lisäksi rivitalo joihin tulee 12 asuntoa. Alustavan aikataulun mukaan koko kohde olisi valmis vuoden 2022 loppuun mennessä.

Nuijatie 31.png

Nuijatie 31 rivi.png

Valmistuneita kohteita

Opiskelijankatu 31

Hervantaan Opiskelijankadun päähän valmistui syksyllä 2020 yhteensä 106 kohtuuhintaista ja modernia vuokrakotia. Asumisen helppoutta lisäävät toimivat asukastilat kuten maksuton pesula, suojaisa sisäpiha ja 8. kerroksen upeat kattosaunat terasseineen. Lue lisää täältä.

Opiskelijankatu 31 mallikuva

VTS Pikkuniemenkatu 2

Niemenrantaan valmistui VTS-kotien toinen kohde Pikkuniemenkatu 2:n. Asukkaat pääsivät muutamaan uusiin koteisihinsa 16.1.2020.

VTS Nikinväylä 5

Atalassa peruskorjattiin 31 rivitaloasuntoa ja lisäksi tontille rakennettiin lisärakennus johon tuli 10 uutta asuntoa. Asunnot valmistuivat 31.12.2019.

Viri Riipuksenkatu 2

Kaukajärvelle Riipuksenkadun pysäköintialueelle rakennettiin kaksi pistekerrostaloa. Kiinteistöihin tuli yhteensä 112 asuntoa, joista 64 asuntoa taloon A ja 48 asuntoa taloon B. Tontillerakennettiin myös pysäköintilaitois, jossa on autopaikat myös Riipuksenkatu 3:n ja 5:n asukkaille.

VTS Satamakatu 17

Vanhaan sukkatehtaaseen, joka sittemmin on toiminut sosiaalipalvelujen toimisto- ja palvelutiloina, saneerattiin 46 vuokra-asuntoa sekä 70 palveluasuntoa muistisairaille ikäihmisille. Tämän lisäksi Lujatalo Oy rakensi omistusasuntoja omaan hallintaosuuteensa. VTS-kodeille rakennettiin 25 m2 - 37 m2 yksiöitä, sekä 2h - 3h+tk+s huoneistoja, joiden koot ovat 44 m2 - 81 m2. Rakennustyöt valmistuivat huhtikuussa 2019. Palvelukoti sai ARA:n 40 prosentin avustuksen muistisairaiden ikäihmisten asumisen parantamiseksi. Maantasokerrokseen tuli myös liiketilaa mm. päivittäistavarakauppa.

Tulevaisuuden näkymiä

Olemme mukana Puukerrostalorakentaminen kasvuun Pirkanmaalla -hankkeessa

Yhteistyötä tehdään Suomen metsäkeskuksen kanssa puukerrostalorakentamisen kehittämiseksi ja lisäämiseksi Pirkanmaalla

Tulevaisuuden näkymiä Käräjätörmässä

Tampereen Tohlopissa sijaitseva Käräjätörmän alue uudistuu tulevaisuudessa yhteisölliseksi kaupunkikyläksi. Kotipirtin palvelukorttelin ja Käräjätörmän alueen jatkosuunnittelun pohjaksi järjestettiin arkkitehtuurikutsukilpailu. Kilpailun järjesti Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA) yhdessä Tampereen kaupungin, Suomen Arkkitehtiliiton ja alueella toimivien Kotipirtti ry:n ja Tampereen Vuokratalosäätiö sr:n kanssa. Kilpailun voittivat Uki Arkkitehdit Oy sekä Optiplan Oy. Alueen suunnittelu jatkuu nyt molempien voittajatöiden parhaiden ehdotusten pohjalta.

Käräjätörmä kaava, kuva.JPG

____________________

Vapaat vuokra-asunnot

Täältä löydät vapaat ja vapautumassa olevat asuntomme. Tutustu ja täytä hakemus. Mikäli et löydä mieleistäsi asuntoa juuri nyt vapaiden asuntojemme valikoimasta jätäthän silti asuntohakemuksen. Asukasvalinnat tehdään hakemusten perusteella.

VTS-kodit Hyvän elämän alusta

____________________

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy