Ohita navigaatio

VTS-kodit

Uudisrakentaminen

VTS-kodit rakennuttaa vuosittain sekä uudiskohteita, että remontoi vanhoja kiinteistöjä.

Aktiiviset projektit

Heittoniitynkatu 2/Makkarajärvenkatu 48, Hervantajärvi

Hervantajärvelle rakennetaan kaksi 6-kerroksista asuintaloa. Asuntoja taloon A tulee 38 ja taloon B 32. Rakentaminen on käynnissä ja asunnot valmistuvat 30.11.2023.

Näyttökuva 2020-11-05 090638.png


Juurikatu 26, Lamminpää

Lamminpään alueella on rakennustyöt käynnissä. Tontille on rakentumassa 4:n kerrostalon kokonaisuus joihin tulee yhteensä 108 asuntoa. Ensimmäinen vaihe valmistuu 30.3.2024 ja koko kohde valmistuu syksyllä 2024.


Juurikatu havainne.png

Perkiönkatu 73-75, Härmälä

Tontilla sijaitseviin vanhoihin kiinteistöihin tehdään perusparannus. Lisäksi samalle tontille rakennetaan kaksi uutta asuinrakennusta.Asuntoja uusiin kiinteistöihin valmistuu 78. Rakennustyöt ovat loppusuoralla ja osaan asunnoista on jo muutettu. Kokonaisuudessaan työt valmistuvat tammikuussa 2024.

Perkiönkatu 73 ja 75 havainne.JPG

Rollikankatu 2

Härmälänrannassa VTS-kodeilla on yhteistontti kahden muun toimijan kanssa. Tontille rakennetaan yhteiskäytössä oleva piha-alue ja pysäköintihalli asuinrakennuksen lisäksi. Kiinteistöön tulee erikokoisia asuntoja ja pieni liiketila. Rakentaminen on aloitettu syksyllä 2022 ja valmista tulee keväällä 2024.

Näyttökuva 2022-10-20 150344.png

Valmistuneita kohteita

VTS Nuijatie 31

Viialan valmistui 4:n kerrostalon ja yhden rivitalon kokonaisuus marraskuussa 2023. Kiinteistöön tuli yhteensä 120 uutta VTS-kotia.

Viri Hikivuorenkatu 20

Annalan saneeraus jatkui ja syksyllä 2022 valmistui Annalaan kaksi 5-kerroksista asuintaloa purettujen kiinteistöjen tilalle.

VTS Rautalepänkatu 2/Tervaskatu 12, Vuores

VTS-kodeille valmistui jo toinen puukerrostalokohde Vuorekseen. Tontille valmistui kaksi nelikerroksista puukerrostaloa ja rakenteellinen pysäköinti. Urakoitsijoina tässä kohteessa olivat JVR-Rakenne Oy ja Elementti Sampo Oy. Asunnot valmistuivat syksyllä 2021. Tutustu taloon tästä.

Tulevaisuuden näkymiä

Olemme mukana Puukerrostalorakentaminen kasvuun Pirkanmaalla -hankkeessa

Yhteistyötä tehdään Suomen metsäkeskuksen kanssa puukerrostalorakentamisen kehittämiseksi ja lisäämiseksi Pirkanmaalla

Käräjätörmä, Tohloppi

Käräjätörmän monisukupolvinen yhteisökylä -kaava on valmistumassa. VTS-kodeilla on alueella runsaasti rakennusoikeutta ja alue rakentuu kokonaisuudessaan 10-15 vuoden aikana. Käräjätörmään on tavoitteena rakentaa myös yhtinen Kylätalo alueen toimijoille. Ensimmäiset VTS-kotien hankkeet lähtevät liikkeelle arviolta vuonna 2023.T

Käräjätörmä kaava, kuva.JPG

____________________

Vapaat vuokra-asunnot

Täältä löydät vapaat ja vapautumassa olevat asuntomme. Tutustu ja täytä hakemus. Mikäli et löydä mieleistäsi asuntoa juuri nyt vapaiden asuntojemme valikoimasta jätäthän silti asuntohakemuksen. Asukasvalinnat tehdään hakemusten perusteella.

Hyvän elämän alusta 652x415.jpg - pienennetty

____________________

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy