Ohita navigaatio

VTS-kodit

Uudisrakentaminen

VTS-kodit rakennuttaa vuosittain sekä uudiskohteita, että remontoi vanhoja kiinteistöjä.

Aktiiviset projektit

Hikivuorenkatu 20, Annala

Vanhat rakennukset on purettu ja uusien rakentaminen aloitettiin maaliskuussa 2021. Rakenteilla on kaksi 5-kerroksista asuintaloa. Taloon A valmistuu 42 asuntoa ja taloon B 32 asuntoa. Valmistuminen ajoittuu lokakuulle 2022. Huoneistojakauma 1 h+kt - 4 h+kt+s.

Sieppaa.PNG

Rautalepänkatu 2/Tervaskatu 12, Vuores

VTS-kodeille on tulossa jo toinen puukerrostalokohde Vuorekseen. Rakenteilla on kaksi nelikerroksista puukerrostaloa ja rakenteellinen pysäköinti. Urakoitsijoina tässä kohteessa ovat JVR-Rakenne Oy ja Elementti Sampo Oy. Asunnot valmistuvat syksyllä 2021.

Vuores puukerrostalo Rautalepänkatu

Heittoniitynkatu 2/Makkarajärvenkatu 48, Hervantajärvi

Hervantajärvelle rakennetaan kaksi 6-kerroksista asuintaloa. Asuntoja taloon A tulee 38 ja taloon B 33. Suunnittelutyö on käynnissä ja rakentamisen alkuun päästänee kesällä 2021.

Näyttökuva 2020-11-05 090638.png

Nuijatie 31, Viiala

VTS-kodeilla on Nuijatie 31:ssä vanhat kiinteistöt. Alueelle on tehty uusi kaava joka johdosta tontille on mahdollista rakentaa enemmän asuntoja, kuin nyt . Vanhat kiinteistöt puretaan ja tilalle on suunnitteilla 4 kerrostaloa joihin tulee 120 asuntoa, sekä lisäksi rivitalo joihin tulee 12 asuntoa. Alustavan aikataulun mukaan koko kohde olisi valmis vuoden 2022 loppuun mennessä.

Nuijatie 31.png

Nuijatie 31 rivi.png

Valmistuneita kohteita

Opiskelijankatu 31

Hervantaan Opiskelijankadun päähän valmistui syksyllä 2020 yhteensä 106 kohtuuhintaista ja modernia vuokrakotia. Asumisen helppoutta lisäävät toimivat asukastilat kuten maksuton pesula, suojaisa sisäpiha ja 8. kerroksen upeat kattosaunat terasseineen. Lue lisää täältä.


VTS Pikkuniemenkatu 2

Niemenrantaan valmistui VTS-kotien toinen kohde Pikkuniemenkatu 2:n. Asukkaat pääsivät muutamaan uusiin koteisihinsa 16.1.2020.

VTS Nikinväylä 5

Atalassa peruskorjattiin 31 rivitaloasuntoa ja lisäksi tontille rakennettiin lisärakennus johon tuli 10 uutta asuntoa. Asunnot valmistuivat 31.12.2019.

Viri Riipuksenkatu 2

Kaukajärvelle Riipuksenkadun pysäköintialueelle rakennettiin kaksi pistekerrostaloa. Kiinteistöihin tuli yhteensä 112 asuntoa, joista 64 asuntoa taloon A ja 48 asuntoa taloon B. Tontillerakennettiin myös pysäköintilaitois, jossa on autopaikat myös Riipuksenkatu 3:n ja 5:n asukkaille.

VTS Satamakatu 17

Vanhaan sukkatehtaaseen, joka sittemmin on toiminut sosiaalipalvelujen toimisto- ja palvelutiloina, saneerattiin 46 vuokra-asuntoa sekä 70 palveluasuntoa muistisairaille ikäihmisille. Tämän lisäksi Lujatalo Oy rakensi omistusasuntoja omaan hallintaosuuteensa. VTS-kodeille rakennettiin 25 m2 - 37 m2 yksiöitä, sekä 2h - 3h+tk+s huoneistoja, joiden koot ovat 44 m2 - 81 m2. Rakennustyöt valmistuivat huhtikuussa 2019. Palvelukoti sai ARA:n 40 prosentin avustuksen muistisairaiden ikäihmisten asumisen parantamiseksi. Maantasokerrokseen tuli myös liiketilaa mm. päivittäistavarakauppa.

Tulevaisuuden näkymiä

Olemme mukana Puukerrostalorakentaminen kasvuun Pirkanmaalla -hankkeessa

Yhteistyötä tehdään Suomen metsäkeskuksen kanssa puukerrostalorakentamisen kehittämiseksi ja lisäämiseksi Pirkanmaalla

Käräjätörmä, Tohloppi

Käräjätörmän monisukupolvinen yhteisökylä -kaava on valmistumassa. VTS-kodeilla on alueella runsaasti rakennusoikeutta ja alue rakentuu kokonaisuudessaan 10-15 vuoden aikana. Käräjätörmään on tavoitteena rakentaa myös yhtinen Kylätalo alueen toimijoille. Ensimmäiset VTS-kotien hankkeet lähtevät liikkeelle arviolta vuonna 2023.T

Käräjätörmä kaava, kuva.JPG

____________________

Vapaat vuokra-asunnot

Täältä löydät vapaat ja vapautumassa olevat asuntomme. Tutustu ja täytä hakemus. Mikäli et löydä mieleistäsi asuntoa juuri nyt vapaiden asuntojemme valikoimasta jätäthän silti asuntohakemuksen. Asukasvalinnat tehdään hakemusten perusteella.

VTS-kodit Hyvän elämän alusta

____________________

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy