Ohita navigaatio

VTS-kodit

Uudisrakentaminen

VTS-kodit rakennuttaa vuosittain sekä uudiskohteita, että remontoi vanhoja kiinteistöjä.

Aktiiviset projektit

Hikivuorenkatu 20

Kaukajärvellä vanhat kiinteistöt puretaan ja tilalle rakennetaan uusi kiinteistö. Purkutyö on käynnissä ja suunnittelu on aloitettu. Rakentamisen alkuun päästään tammikuussa 2021.

Perkiönkadulla alkaa täydennysrakentaminen

Pitkään odotettu uusi kaava on nyt lainvoimainen ja Perkiönkadun kahden kiinteistön perusparannushankkeen ja täydennysrakentamisen suunnittelu on käynnissä. Molempien kiinteistöjen vanhat rakennukset perusparannetaan ja lisäksi rakennusten kulmiin rakennetaan kaksi uutta rakennusta. Uusia asuntoja tulee noin 60. Rakentaminen päästään aloittamaan alkuvuodesta 2021.

Perkiönkatu 73 ja 75.JPG

Opiskelijankatu 31

Hervantaan on rakenteilla kaksi kerrostaloa, joihin tulee yhteensä 106 asuntoa. Talot valmistuvat kahdessa vaiheessa siten, että ensimmäinen valmistuu syyskuussa 2020 ja toinen marraskuussa 2020. Katso lisätiedot täältä.

Opiskelijankatu 31.jpg

Vuores, Rautalepänkatu 2

VTS-kodeille on suunnitteilla jo toinen puukerrostalo Vuoreksen. Suunnittelu on käynnissä ja tarkoituksena on rakentaa kaksi nelikerroksista puukerrostaloa. Urakoitsijoina tässä kohteessa ovat JVR-Rakenne Oy ja Elementti Sampo Oy. Rakentaminen aloitetaan syksyllä 2020 ja valmistuminen ajoittuu syksyyn 2021.

Rautalepänkatu.JPG

____________________

Vapaat vuokra-asunnot

Täältä löydät vapaat ja vapautumassa olevat asuntomme. Tutustu ja täytä hakemus! Mikäli et löydä mieleistäsi asuntoa juuri nyt vapaiden asuntojemme valikoimasta jätäthän silti asuntohakemuksen. Asukasvalinnat tehdään hakemusten perusteella.

VTS-kodit Hyvän elämän alusta

____________________

Tulevaisuuden näkymiä

Olemme mukana Puukerrostalorakentaminen kasvuun Pirkanmaalla -hankkeessa

Yhteistyötä tehdään Suomen metsäkeskuksen kanssa puukerrostalorakentamisen kehittämiseksi ja lisäämiseksi Pirkanmaalla

Tulevaisuuden näkymiä Käräjätörmässä

Tampereen Tohlopissa sijaitseva Käräjätörmän alue uudistuu tulevaisuudessa yhteisölliseksi kaupunkikyläksi. Kotipirtin palvelukorttelin ja Käräjätörmän alueen jatkosuunnittelun pohjaksi järjestettiin arkkitehtuurikutsukilpailu. Kilpailun järjesti Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA) yhdessä Tampereen kaupungin, Suomen Arkkitehtiliiton ja alueella toimivien Kotipirtti ry:n ja Tampereen Vuokratalosäätiö sr:n kanssa. Kilpailun voittivat Uki Arkkitehdit Oy sekä Optiplan Oy. Alueen suunnittelu jatkuu nyt molempien voittajatöiden parhaiden ehdotusten pohjalta.

Käräjätörmä kaava, kuva.JPG

____________________

Valmistuneita kohteita

VTS Pikkuniemenkatu 2

Niemenrantaan valmistui VTS-kotien toinen kohde Pikkuniemenkatu 2:n. Asukkaat pääsivät muutamaan uusiin koteisihinsa 16.1.2020.

VTS Nikinväylä 5

Atalassa peruskorjattiin 31 rivitaloasuntoa ja lisäksi tontille rakennettiin lisärakennus johon tuli 10 uutta asuntoa. Asunnot valmistuivat 31.12.2019.

Viri Riipuksenkatu 2

Kaukajärvelle Riipuksenkadun pysäköintialueelle rakennettiin kaksi pistekerrostaloa. Kiinteistöihin tuli yhteensä 112 asuntoa, joista 64 asuntoa taloon A ja 48 asuntoa taloon B. Tontillerakennettiin myös pysäköintilaitois, jossa on autopaikat myös Riipuksenkatu 3:n ja 5:n asukkaille.

VTS Satamakatu 17

Vanhaan sukkatehtaaseen, joka sittemmin on toiminut sosiaalipalvelujen toimisto- ja palvelutiloina, saneerattiin 46 vuokra-asuntoa sekä 70 palveluasuntoa muistisairaille ikäihmisille. Tämän lisäksi Lujatalo Oy rakensi omistusasuntoja omaan hallintaosuuteensa. VTS-kodeille rakennettiin 25 m2 - 37 m2 yksiöitä, sekä 2h - 3h+tk+s huoneistoja, joiden koot ovat 44 m2 - 81 m2. Rakennustyöt valmistuivat huhtikuussa 2019. Palvelukoti sai ARA:n 40 prosentin avustuksen muistisairaiden ikäihmisten asumisen parantamiseksi. Maantasokerrokseen tuli myös liiketilaa mm. päivittäistavarakauppa.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy