Ohita navigaatio

Asukkaalle

Asukkaalle

Yhteiset tilat

Asuntojen lisäksi VTS-kiinteistöistä löytyy vaihtelevasti erilaisia yhteistiloja, kuten pesutupa, talosauna ja asukastila. Osassa kiinteistöjä on myös yhteiskäytössä olevia korttelikuntosaleja ja lapsiparkki-toimintaa. Lisätietoja oman talosi yhteistiloista löydät tietoa kiinteistöstä-sivuilta.

Yhteisten sisätilojen lisäksi taloiltamme löytyy viihtyisiä sisäpihoja. Yhteisiltä piha-alueilta löydät mm. kuntoilulaitteita, viljelylaatikoita hyötykasveille ja lapsille monenlaisia leikkipaikkoja liukumäestä riippukeinuihin.

Pilotoimme myös parhaillaan pienimuotoista tavaralainaamo -toimintaa, missä lainattavissa on arkisia työkaluja, tikapuut yms. tavaroita, joita useimmiten tarvitaan vain ajoittain, jolloin niiden omistamisen sijaan ne voikin kätevästi sähköisen varausjärjestelmän kautta lainata vain tarvitsemalleen ajalle. VTS-liiterit löytyvät kahdesta kohteesta, Opiskelijankatu 31 (vain talon asukkaille) ja Opiskelijankatu 23 korttelitalo (Opiskelijankatu 21 ja 23 sekä Tumppi 1 asukkaille), tarkempaa tietoa löydät ko. kiinteistöjen nettisivuilta kohdasta tietoa kiinteistöstä.

Ruokomäenkatu 11 asukastila.jpg

Opiskelijankatu 31 saunatilat.jpg

Haapalinnanraitti 3-Vaakonkatu 11 pesula.jpg

Vihilahdenkatu 5.jpg

Nikinväylä 10

ruokomaenkatu-3-7-peltolammi

Atomikatu 3 kattoterassi.jpg

Lisämukavuutta asumiseen

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy