Ohita navigaatio

Avoin työpaikka energia- ja talotekniikka-asiantuntija19.5.2020 08:16

Tampereen Vuokratalosäätiö (VTS-kodit) on vuonna 1970 perustettu Tampere kaupunkikonserniin kuuluva vuokra-asuntokiinteistöjen omistajayhteisö. VTS-kodeilla on yli 9 000 asuntoa, lähes 17 000 asukasta ja yli 500 000 m² asuntokanta on jatkuvassa kasvussa. VTS-kodeilla on merkittävä rooli Tampereen vuokra-asuntomarkkinoilla sillä olemme Tampereen suurin vuokranantaja. Työyhteisömme on lämminhenkinen, innostava ja asiantunteva.

Etsimme nyt joukkoomme innokasta ja kehitysmyönteistä energia- ja talotekniikka-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Pääset osaksi VTS-kotien rakennusautomaatio- ja energianhallintatiimiä. Vastaat kohteiden LVI-teknisten ratkaisujen valinnasta ja huolehdit kiinteistöjen kehittämisestä Tampereen hiilineutraalitavoitteiden saavuttamiseksi. Tehtäväsi on laaja ja monipuolinen. Vastaat myös lämpö- vesi- ja energiaraportoinnista, sekä näiden hankintaan liittyvistä sopimuksista sekä ratkaisuista. Uudis- ja perusparannuskohteissamme pääset antamaan näkemystäsi talotekniikan suunnitteluohjaukseen yhdessä rakennuttajatiimin kanssa.

VTS-kodit toimii vastuullisena yrityksenä ja kehittää omaa toimintaansa arvioiden ympäristövaikutuksiaan ja on sitoutunut ohjaamaan suunnittelua ekologisuuden ja elinkaarihiilijalanjäljen pienentämisen suuntaan. Osana työtehtäviäsi on energia- ja ympäristöohjelman kehittäminen ja jalkauttaminen. Pääset osallistumaan myös erilaisiin sidosryhmien energia- ja ympäristöteknisiin tapahtumiin sekä kehityshankkeisiin VTS-kotien edustajana. Tehtäväkenttää ja sen painopisteitä on mahdollista räätälöidä osaamisesi mukaan.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja jo aiempaa kokemusta talotekniikan asiantuntijatehtävistä. Ymmärrät energiateknisten ratkaisujen vaikutukset ja olet innostunut kehittymään ja kehittämään kiinteistöjä mm. energiaystävällisyyden saralla. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja viet asioita eteenpäin innostuneella ja määrätietoisella otteella. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja toimit sujuvasti erilaisten sidosryhmien kanssa.

Tässä monipuolisessa roolissa pääset haastavien työtehtävien pariin ja saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi pitkäjänteisesti. Työsuhteesi taustalle saat kattavat edut ja VTS-kotien laaja asiantuntijajoukko toivottaa sinut tervetulleeksi osaavaan työyhteisöönsä.

Kiinnostuitko? Katso lisätiedot ja hakuohjeet täältä. Haethan tehtävää 7.6. mennessä.

VTS-kodit avoin työpaikka

Takaisin

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy