Ohita navigaatio

Asukkaalle

Asukkaalle

Tarinoita tapahtumista

Särkänniemi-päivä elokuu 2021
Särkänniemi 2021
Elokuussa vietettiin yhdessä iloinen ja vauhdikas asukaspäivä Särkänniemessä. Kiitos kaikille mukana olleille!

Käräjätörmän perinteinen pihakaraoke
Käräjätörmä pihakaraoke 2021
Sunnuntaina 29.8. vietettiin jo perinteeksi muodostunutta Käräjätörmän karaoketapahtumaa. Yhdessä nautittiin aurinkoisesta kelistä, hyvästä seurasta, lauluesityksistä ja herkuista. Kiitos kaikille mukana olleille mukavasta päivästä!

Talkoot Hatanpään puistokuja 24:n pihamaalla
Talkoot
Hatanpäällä järjestettiin kevättalkoot, joissa siistittiin porukalla pihaa ja yhteisiä tiloja. Myös talon lapset innostuivat lapio- ja istutushommista. Talkoissa istutettiin pihaan kolme marjapensasta, joista odotellaan syksyllä satoa. Lopuksi ehdittiin vielä grillaamaan ja kahvittelemaan ennen kuin alkoi ukkostaa. Kiitos Hatanpään suunnalle talkooterveisistä ja mukavaa kesän jatkoa!

Käräjätörmän perinteinen karaoketapahtuma
Käräjätörmä karaoketapahtuma
Käräjätörmän korttelin perinteeksi muodostunut pihakaraoke-tapahtuma pidettiin elokuussa 2020. Ohjelmassa oli rentoa yhdessäoloa, yhteislaulua ja hyvää syötävää. Kiitos järjestäjille ja kaikille mukana olleille!

Kemianraitti 3 asukastila
Kemianraitti asukastila 2020
Kemianraitilla päätettiin tarttua tuumasta toimeen ja kunnostaa tyhjillään ollut tila yhteiseksi asukastilaksi. Asukastilasta tulikin varsin viihtyisä ja tila saatiin hyötykäyttöön. Kiitos vielä Kemianraitin suuntaan kuvaterveisistä!

Virontörmänkatu 4 lasten kerhotila talkootyönä
Virontörmänkatu 4 lasten kerhotila

Virontörmänkatu 4:n asukastoimikunta talkoili viihtyisän lasten kerhohuoneen, jossa järjestetään talon lapsille yhteistä toimintaa. Pienemmät lapset voivat tulla vanhempien kanssa, jolloin tila toimii myös vanhemmille kohtauspaikkana. Lasten kerhohuoneelta löytyy kierrätettynä hankittuja leluja ja esimerkiksi yksi seinä on maalattu liitutaulumaalilla, jotta lapset voivat tehdä siihen omaa taidettaan. Miten ihana idea!

Kuormaajankatu halloween-juhlat
Janka Kuormaajankatu asukastoiminta

Hurjat halloween terkut Jankasta! Kuormaajankadun asukkaat järjestivät lasten halloween-juhlat talon piha-alueella, joka olikin koristeltu tunnelmaan sopivaksi. Kiitos Jankaan tästä mukavasta kuvatervehdyksestä.

Kaukajärven ja Annalan yhteinen korttelitapahtuma kesä 2020
Kaukajärvi korttelitapahtuma.jpg - pienennetty

Korttelitapahtumaa vietettiin kauniina elokuisena iltana. Mukaan oli kutsuttu kaikki Kaukajärven ja Annalan VTS-kotien asukkaat. Juttua riitti ja juhlatarjoilu maistui, olihan tarjolla herkullisia Los Pollosin valmistamia dönereitä sekä kakkukahvit. Lasten riemulla ei ollut rajoja, kun kotipihassa pääsi kipuamaan ihan oikean ponin selkään. Ratsastamisen lisäksi myös poniajelu oli suosittua, samoin pomppulinna ja onginta vetivät pikkuväkeä.

VTS-kotien uusi korttelitapahtuma oli jatkoa aiempina vuosina järjestetyille soppatykki-illoille. Korttelitapahtumia on luvassa lisää, kunhan korona ei enää uhkaa. Koronatilanne oli kesällä rauhallinen, mutta Solkikadun juhlat järjestettiin totta kai tarkasti turvallisuudesta huolehtien. Esimerkiksi tarjoilut jonotettiin asvalttiin liimattujen tarrojen päällä, jotta etäisyydet pysyivät turvallisina. Toivotaan siis, että pian taas tavataan!

Näyttelijänkatu 17 pihatalkoot kesä 2020
Näyttelijänkatu 17 pihatalkoot Hervanta
Näyttelijänkatu 17:sta pihassa talkoiltiin hyvällä fiiliksellä aurinkoisena kesäpäivänä. Pihakalusteet saivat uuden pirteän ulkomuodon reippaiden talkoolaisten käsittelyssä. Lopputulosta ei voi kuin ihastella!


VTS-kotien nuoret kesätöissä, kesä 2020

VTS-kodit kesätyö - pienennetty

Myös tänä kesänä VTS-talojen pihasta on voinut bongata reippaita nuoria kesätyöntekijöitä. Tarjosimme VTS-kotien nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään Lännen Viherpalvelun kanssa. Kesätyöpesti kesti kaksi viikkoa ja sisälsi erilaisia piha- ja kunnossapitotöitä. Kiitos reippaille kesätyöntekijöille ja mukavaa (sekä hyvin ansaittua) kesälomaa!

Hallilan välipalakerho 26.2.2021
Hallila välipalakerho
Hallilassa järjestettiin talviloman kunniaksi välipalakerho VTS-kotien 7-17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Paikalla oli kokki ja leipuriopiskelija opastamassa välipalan tekemisessä. Tapahtumaan osallistui useampi innokas nuori kokki ja itse tehdyt herkut nautittiin hyvällä mielellä isossa porukassa.

Helmi startti -tapahtuma Hervannassa 15.2.2020
Opiskelijankatu korttelitila, Neringan kuva.jpg
Helmi startti -tapahtuma järjestettiin Tampereen ammattikorkeakoulun sosionomiopiskelijoiden ja VTS-kotien yhteistyönä. Tapahtumassa oli mm. naapuriapu-piste, josta pystyi lainaamaan opiskelijoita avuksi arjen pieniin askareisiin kuten digiavuksi tai kantamaan kauppakassin. Lapsille oli leikkejä ja kasvomaalausta.

Ruokomäenkatu 11 korttelikuntosalin avajaiset 21.1.2020
Kuva2 kuvauslupa Pia ok neliö.jpg
Ruokomäenkadun korttelikuntosalilla riitti kävijöitä heti avajaispäivänä! Avajaisissa tutustuttiin laitteiden käyttöön ja ihasteltiin uutta, upeaa tilaa. Ruokomäenkadun korttelikuntosalia voivat käyttää kaikki yli 15-vuotiaat VTS-kotien Peltolammin alueen asukkaat.

Virontörmänkadun valojuhla 11.12.2019
Virontörmänkatu valomuraali
Virontörmänkadulla pidettiin valojuhla joulukuussa. Talojen seiniin heijastettavat upeat valotaideteokset eli valomuraalit ilahduttavat asukkaita koko talven ajan. Juhla keräsi paikalle yli sata henkeä, valotaideteosten ihastelun ohella nautittiin musiikista ja jouluherkuista.

Ruokomäenkatu 11 harjannostajaiset 29.11.2019
Ruokomäenkatu 11 harjannostajaiset
Hyvin sujunutta Koti kuntoon -remonttia juhlistettiin Ruokomäenkatu 11:n kerhohuoneella kunnon ruokatarjoiluilla. Timo Nygren on asunut Ruokomäenkadulla 30 vuotta eli talojen valmistumisesta asti. -Tänne tullessani tuntui heti siltä, että tämä on minun kotini, ja hyvin olenkin viihtynyt. Remontin ajan olin evakossa viereisessä, vielä remontoimattomassa talossa, ja muutin sitten takaisin omaan kotiini. Kyllä minä tykkään, kotihan on nyt täysin kunnossa, Timo Nygren hymyilee tyytyväisenä.

Burgeri-illat Multisillassa 2019
Multisillankatu 7 burgeri8.jpg
Multisillassa järjestettiin "burgerikiertue" syksyllä 2019. Burgeri-iltoja pidettiin yhteensä viisi, jokaisella viikolla kokoonnuttiin eri talolla. Kokkailun lomassa pelailtiin ja viihdyttiin yhdessä.

Lisää tapahtumakuvia löydät täältä.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy