Ohita navigaatio

Asukkaalle

Asukkaalle

Tarinoita tapahtumista

Hallilan välipalakerho 26.2.2020
Hallila välipalakerho
Hallilassa järjestettiin talviloman kunniaksi välipalakerho VTS-kotien 7-17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Paikalla oli kokki ja leipuriopiskelija opastamassa välipalan tekemisessä. Tapahtumaan osallistui useampi innokas nuori kokki ja itse tehdyt herkut nautittiin hyvällä mielellä isossa porukassa.

Helmi startti -tapahtuma Hervannassa 15.2.2020
Opiskelijankatu korttelitila, Neringan kuva.jpg
Helmi startti -tapahtuma järjestettiin Tampereen ammattikorkeakoulun sosionomiopiskelijoiden ja VTS-kotien yhteistyönä. Tapahtumassa oli mm. naapuriapu-piste, josta pystyi lainaamaan opiskelijoita avuksi arjen pieniin askareisiin kuten digiavuksi tai kantamaan kauppakassin. Lapsille oli leikkejä ja kasvomaalausta.

Ruokomäenkatu 11 korttelikuntosalin avajaiset 21.1.2020
Kuva2 kuvauslupa Pia ok neliö.jpg
Ruokomäenkadun korttelikuntosalilla riitti kävijöitä heti avajaispäivänä! Avajaisissa tutustuttiin laitteiden käyttöön ja ihasteltiin uutta, upeaa tilaa. Ruokomäenkadun korttelikuntosalia voivat käyttää kaikki yli 15-vuotiaat VTS-kotien Peltolammin alueen asukkaat.

Virontörmänkadun valojuhla 11.12.2019
Virontörmänkatu valomuraali
Virontörmänkadulla pidettiin valojuhla joulukuussa. Talojen seiniin heijastettavat upeat valotaideteokset eli valomuraalit ilahduttavat asukkaita koko talven ajan. Juhla keräsi paikalle yli sata henkeä, valotaideteosten ihastelun ohella nautittiin musiikista ja jouluherkuista.

Ruokomäenkatu 11 harjannostajaiset 29.11.2019
Ruokomäenkatu 11 harjannostajaiset
Hyvin sujunutta Koti kuntoon -remonttia juhlistettiin Ruokomäenkatu 11:n kerhohuoneella kunnon ruokatarjoiluilla. Timo Nygren on asunut Ruokomäenkadulla 30 vuotta eli talojen valmistumisesta asti. -Tänne tullessani tuntui heti siltä, että tämä on minun kotini, ja hyvin olenkin viihtynyt. Remontin ajan olin evakossa viereisessä, vielä remontoimattomassa talossa, ja muutin sitten takaisin omaan kotiini. Kyllä minä tykkään, kotihan on nyt täysin kunnossa, Timo Nygren hymyilee tyytyväisenä.

Burgeri-illat Multisillassa 2019
Multisillankatu 7 burgeri8.jpg
Multisillassa järjestettiin "burgerikiertue" syksyllä 2019. Burgeri-iltoja pidettiin yhteensä viisi, jokaisella viikolla kokoonnuttiin eri talolla. Kokkailun lomassa pelailtiin ja viihdyttiin yhdessä.

Lisää tapahtumakuvia löydät täältä.