Ohita navigaatio

Asukkaalle

Asukkaalle

Tarinoita tapahtumista

Kaukajärven ja Annalan yhteinen korttelitapahtuma kesä 2020

Korttelitapahtumaa vietettiin kauniina elokuisena iltana. Mukaan oli kutsuttu kaikki Kaukajärven ja Annalan VTS-kotien asukkaat. Juttua riitti ja juhlatarjoilu maistui, olihan tarjolla herkullisia Los Pollosin valmistamia dönereitä sekä kakkukahvit. Lasten riemulla ei ollut rajoja, kun kotipihassa pääsi kipuamaan ihan oikean ponin selkään. Ratsastamisen lisäksi myös poniajelu oli suosittua, samoin pomppulinna ja onginta vetivät pikkuväkeä.

VTS-kotien uusi korttelitapahtuma oli jatkoa aiempina vuosina järjestetyille soppatykki-illoille. Korttelitapahtumia on luvassa lisää, kunhan korona ei enää uhkaa. Koronatilanne oli kesällä rauhallinen, mutta Solkikadun juhlat järjestettiin totta kai tarkasti turvallisuudesta huolehtien. Esimerkiksi tarjoilut jonotettiin asvalttiin liimattujen tarrojen päällä, jotta etäisyydet pysyivät turvallisina. Toivotaan siis, että pian taas tavataan!

Kaukajärvi korttelitapahtuma.jpg - pienennetty

Näyttelijänkatu 17 pihatalkoot kesä 2020
Näyttelijänkatu 17 pihatalkoot Hervanta
Näyttelijänkatu 17:sta pihassa talkoiltiin hyvällä fiiliksellä aurinkoisena kesäpäivänä. Pihakalusteet saivat uuden pirteän ulkomuodon reippaiden talkoolaisten käsittelyssä. Lopputulosta ei voi kuin ihastella!


VTS-kotien nuoret kesätöissä, kesä 2020
Kesätyöt VTS-kodit
Myös tänä kesänä VTS-talojen pihasta on voinut bongata reippaita nuoria kesätyöntekijöitä. Tarjosimme VTS-kotien nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään Lännen Viherpalvelun kanssa. Kesätyöpesti kesti kaksi viikkoa ja sisälsi erilaisia piha- ja kunnossapitotöitä. Kuvissa työn touhussa on tehotiimi Minta, Joel ja Ada. He kertoivat ensimmäisen kesätyökokemuksen olleen hyvä. Tiiminvetäjät olivat mukavia, muista kesätyöntekijöistä tuli kavereita ja sadekin kasteli vain kertaalleen. Kiitos reippaille kesätyöntekijöille ja mukavaa (sekä hyvin ansaittua!) kesälomaa.

Hallilan välipalakerho 26.2.2020
Hallila välipalakerho
Hallilassa järjestettiin talviloman kunniaksi välipalakerho VTS-kotien 7-17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Paikalla oli kokki ja leipuriopiskelija opastamassa välipalan tekemisessä. Tapahtumaan osallistui useampi innokas nuori kokki ja itse tehdyt herkut nautittiin hyvällä mielellä isossa porukassa.

Helmi startti -tapahtuma Hervannassa 15.2.2020
Opiskelijankatu korttelitila, Neringan kuva.jpg
Helmi startti -tapahtuma järjestettiin Tampereen ammattikorkeakoulun sosionomiopiskelijoiden ja VTS-kotien yhteistyönä. Tapahtumassa oli mm. naapuriapu-piste, josta pystyi lainaamaan opiskelijoita avuksi arjen pieniin askareisiin kuten digiavuksi tai kantamaan kauppakassin. Lapsille oli leikkejä ja kasvomaalausta.

Ruokomäenkatu 11 korttelikuntosalin avajaiset 21.1.2020
Kuva2 kuvauslupa Pia ok neliö.jpg
Ruokomäenkadun korttelikuntosalilla riitti kävijöitä heti avajaispäivänä! Avajaisissa tutustuttiin laitteiden käyttöön ja ihasteltiin uutta, upeaa tilaa. Ruokomäenkadun korttelikuntosalia voivat käyttää kaikki yli 15-vuotiaat VTS-kotien Peltolammin alueen asukkaat.

Virontörmänkadun valojuhla 11.12.2019
Virontörmänkatu valomuraali
Virontörmänkadulla pidettiin valojuhla joulukuussa. Talojen seiniin heijastettavat upeat valotaideteokset eli valomuraalit ilahduttavat asukkaita koko talven ajan. Juhla keräsi paikalle yli sata henkeä, valotaideteosten ihastelun ohella nautittiin musiikista ja jouluherkuista.

Ruokomäenkatu 11 harjannostajaiset 29.11.2019
Ruokomäenkatu 11 harjannostajaiset
Hyvin sujunutta Koti kuntoon -remonttia juhlistettiin Ruokomäenkatu 11:n kerhohuoneella kunnon ruokatarjoiluilla. Timo Nygren on asunut Ruokomäenkadulla 30 vuotta eli talojen valmistumisesta asti. -Tänne tullessani tuntui heti siltä, että tämä on minun kotini, ja hyvin olenkin viihtynyt. Remontin ajan olin evakossa viereisessä, vielä remontoimattomassa talossa, ja muutin sitten takaisin omaan kotiini. Kyllä minä tykkään, kotihan on nyt täysin kunnossa, Timo Nygren hymyilee tyytyväisenä.

Burgeri-illat Multisillassa 2019
Multisillankatu 7 burgeri8.jpg
Multisillassa järjestettiin "burgerikiertue" syksyllä 2019. Burgeri-iltoja pidettiin yhteensä viisi, jokaisella viikolla kokoonnuttiin eri talolla. Kokkailun lomassa pelailtiin ja viihdyttiin yhdessä.

Lisää tapahtumakuvia löydät täältä.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy