Ohita navigaatio

Nikinväylä 40 asuntojen haku on käynnissä13.6.2022 08:17

Moderneja luhti- ja rivitaloasuntoja Atalassa

Nikinväylä 40 sijaitsee Atalan kaupunginosassa Koillis-Tampereella. Kohteessa on 4 kaksikerroksista luhtitaloa ja 3 yksikerroksista rivitaloa. Hyvällä paikalla sijaitsevat kodit käyvät läpi mittavan muutoksen perusparannuksen yhteydessä. Tekniikan lisäksi uusitaan asuntojen kaikki pinnat täysin uutta vastaaviksi. Asuinhuoneiden lattioihin on valittu jalan alla mukavalta tuntuva vinyylilankku. Kylpyhuoneet on laatoitettu ja niissä on mukavuutta lisäävä lattialämmitys. Modernista keittiöstä löytyy keraaminen liesi, liesikupu ja astianpesukone, joka kruunaa keittiön ja helpottaa arjen pyörittämistä. Vaaleasävyisten materiaalien ansiosta koti on helppo sisustaa oman näköiseksi. Asumisen mukavuutta lisäävät tilavat pohjaratkaisut, oma piha tai lasitettu parveke.

Nikinväylän perusparannus valmistuu lokakuun 2022 lopulla muuttovalmiiksi!

Nikinväylä 40, MALLIKUVA 2H+KT 53 m² keittö.jpg

Nikinväylä 40, MALLIKUVA 2H+KT 53 m² olohuone.jpg

Nikinväylä 40, MALLIKUVA 2H+KT 53 m² makuuhuone.jpg

Nikinväylä 40, mallikuva 2H+KT 53 m², KH.jpg

Taloon valmistuu yhteensä 37 viihtyisää kotia. Huoneistotyyppejä löytyy mukavan kokoisista kaksioista aina isompiin neljän huoneen asuntoihin. Tutustu Nikinväylä 40:n huoneistopohjiin ja vuokratietoihin täällä. Taloesite aukeaa tästä (pdf-muodossa). Asuntohakemuksen voit täyttää tämän linkin kautta.

Asuntopohja Nikinväylä 40.jpg

Hae juuri sinulle sopivaa kotia!

Atala on ihanteellinen asuinympäristö luonnossa liikkuvalle. Seudulla on vehreät ulkoilumaastot - puistoja ja uintimahdollisuuksiakin löytyy. Koulut ja päiväkodit sijaitsevat lähellä ja alueella on toimivat julkiset yhteydet. Niillä pääsee Koilliskeskuksen palveluiden pariin ja aina Tampereen keskustaan asti. Koilliskeskuksesta löydät hypermarketit, apteekin, kirjaston ja terveysaseman.

Nikinvayla40-kartta-some-2.jpg

Katso alueen esittelyvideo täältä

Nikinväylän viihtyisällä oleskelupihalla on tilaa vapaa-ajan vieton. Suojaisalla leikkialueella saavat lapset temmeltää turvallisesti. Talon yhteisissä tiloissa sijaitsee uusitut talosaunat, viihtyisä asukastupa ja moderni talopesula. Autoilevalle löytyy autopaikkoja kiinteistön parkkialueelta ja pihalla sijaitsee pyöräkatos.

HAVAINNEKUVA II, NIKINVÄYLÄ 40.jpg

Tutustu malliasuntoon 2h+kt 53m² alla olevan virtuaalikierroksen avulla. Kiinnostuitko? Hae juuri sinulle sopivaa kotia tästä

Takaisin

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy