Ohita navigaatio

Atanväylä 5 asuntojen haku alkaa12.10.2022 09:50

Viihtyisiä luhtiasuntoja Atalassa

Atanväylä 5 sijaitsee Atalan kaupunginosassa Koillis-Tampereella. Atanväylällä sijaitsee viisi luhtitaloa, joissa on yhdeksän porrasta ja 40 asuntoa. Perusparannetut kodit tarjoavat asukkailleen helppoa ja viihtyisää luhtitaloasumista. Kaikki pinnat ja talotekniikka on päivitetty vastaamaan nykypäivän vaatimuksia ja mieltymyksiä. Asumisen mukavuus on huipussaan, kun voit päivittäin nauttia tilavasta ja toimivasta pohjaratkaisusta, kylpyhuoneen lattialämmityksestä, lasitetusta parvekkeesta ja upeasta keittiöstä, jossa kaikki kodinkoneet ovat nykyaikaisia. Kiinteistössä on laaja tupakointikielto eli tupakointi on sallittu vain sille osoitetuilla paikoilla.

Atanväylän perusparannus valmistuu muuttovalmiiksi keväällä 2023!

Mallikuva K, 3h+k 68 m², Atanväylä 5.jpg

MALLIKUVA OH, 3h+K Atanväylä 5, 68m².jpg

Mallikuva MH, 3H+k. 68 m², Atanväylä 5.jpg

Atanväylä 5 2H + K, 39 m², netti.jpg

Atanväylä 5, KH , 2h + k, 39 m².jpg

Taloon valmistuu yhteensä 40 viihtyisää kotia. Huoneistotyyppejä löytyy mukavan kokoisista kaksioista aina isompiin neljän huoneen asuntoihin ja yksi viisikkokin löytyy. Tutustu Atanväylä 5:n huoneistopohjiin ja vuokratietoihin täällä. Taloesite aukeaa tästä (pdf-muodossa). Asuntohakemuksen voit täyttää tämän linkin kautta.

Atanväylä 5 asuntopohjat.jpg

Hae juuri sinulle sopivaa kotia!

Atala on ihanteellinen asuinympäristö luonnossa liikkuvalle. Seudulla on vehreät ulkoilumaastot - puistoja ja ulkoilumahdollisuuksia löytyy. Koulut ja päiväkodit sijaitsevat lähellä ja alueella on toimivat julkiset yhteydet. Niillä pääsee Koilliskeskuksen palveluiden pariin ja aina Tampereen keskustaan asti. Koilliskeskuksesta löydät hypermarketit, apteekin, kirjaston ja terveysaseman.vts-kodit-atanvayla5-kartta.jpg

Katso alueen esittelyvideo täältä

Atanväylän viihtyisällä oleskelupihalla on tilaa vapaa-ajan viettoon. Suojaisalla leikkialueella saavat lapset temmeltää turvallisesti. Talon yhteisissä tiloissa sijaitsee uusitut talosaunat, viihtyisä asukastupa ja moderni talopesula. Autoilevalle löytyy autopaikkoja kiinteistön parkkialueelta ja pyörävarastot sijaitsevat talojen yhteydessä sekä kolmessa erillisessä piharakennuksessa.

Havainnekuva I, Atanväylä 5 .jpg

Havainnekuva III, Atanväylä 5.jpg

Tutustu malliasuntoon 3h+k 68 m² alla olevan virtuaalikierroksen avulla. Kiinnostuitko? Hae juuri sinulle sopivaa kotia tästä

Takaisin

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy